Laksecarpaccio med friske krydderurter
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Carpaccio:
Citronsaft, salt, peber og cayennepeber røres, så saltet opløses. Dernæst piskes olivenolien i, så det hele bliver tyktflydende. Lakseskiverne vendes enkeltvis i lagen så de marineres. Aftørres med papir. Lakseskiverne lægges på en tallerken, så de dækker midten af denne. Tilbehør: Purløget skæres fint, dilden skæres fint og rødløget skæres/hakkes i fine tern. Kørvelolie: Kørvelen kommes i en blender med vindruekerneolien og blendes til olien er grøn og kørvelstykkerne er små. Olien presses gennem en fin sigte. Anretning: Purløg, parmesan, dild og rødløg drysses enkeltvis over laksen og der pyntes med små dråber kørvelolie rundt om laksen. |
|
Opskriften er vist 19859 gange,
og udskrevet 535 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-09-20 10:52:11 mangler mængte på salt og peber |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne