Hjemmelavet yoghurt 02
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : loise Indsendt : Red : |
|
|
Varm mælken op i en tykbundet gryde og sluk for blusset. lad gryden stå i ca 40 min. til mælken er kølet af til til 30-35 grader-håndvarmt, tjek med lillefingeren!!
pisk yoghurt naturel i. dæk gryden til og lad den stå ved stuetemperatur i 6-8 timer. stil yoghurten på køl. Tips: yoghurten kan holde sig ca 1 uge. perfekt som morgenmad, dessert, marinader og dressinger |
|
Opskriften er vist 3071 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne