Frisk forårskage
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt af : loise-b Indsendt : Red : |
|
|
smelt smørret og lad det køle af.
pisk æg sukker og vaniljesukker skummende. rør smørret og derefter limeskallen i. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen skiftevis med mælk. hak chokolade og hasselnøddekærner groft, vend det i dejen og hæld den i et ildfast fad eller springform. Bagetid: ca 40-45 min. ved 180 (varmluft 170) mens kagen bager, koges ingredienserne til limelagen sammen i 2-3 min. lad kagen afkøle i 10 min. og hæld limelagen over. Topping: Rør alle ingredienserne til toppingen sammen så den er blød, og fordel den over den kolde kage. |
|
Opskriften er vist 8411 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Stine - 2018-03-23 14:05:26 Kan man bruge noget andet i den end hasselnøddekerner? Fx mandler? Min kæreste kan ikke tåle hasselnødder. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne