Madbrød med persille
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : fryseegnet ikke afprøvet Indsendt af : mkg Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt mælk og yoghurt. Blandingen skal være lillefingervarm. Hæld den i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen med fx en grydeske. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet.
Form dejen til et rundt, fladt brød (ca. 28 cm i diameter) og læg det på en plade med bagepapir. Rids brødet næsten igennem, så der dannes otte trekanter. Pensl brødet med yoghurt og bag det midt i ovnen. Sæt brødet i en kold ovn - indstil på 225° og bag i ca. 20 min. Tips: Persille kan udelades. Brødet smager bedst nybagt og er ikke egnet til at gemme. |
|
Opskriften er vist 4370 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer jytte - 2011-09-26 18:00:03 Rigtig godt madbrød. vi bruger det til forskellige madretter t - 2011-06-08 14:12:52 WOW et god madbrød kan anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne