Laksecarpaccio
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Skær laksefileten i tynde skiver.
Skyl og tør salatbladene. Skær dem i strimler og fordel dem på tallerknerne. Dæk salaten med lakseskiver og krydr med salt og friskkværnet peber.
Dryp laksen med citronsaft. Knus korianderfrø over fisken.
Drys med hakket dild, dryp med olie og server med tynde skiver ristet brød. |
|
Opskriften er vist 19336 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-12-01 13:16:29 oh nej det er helt forkert fordi laksen skal have tid og marineres først med citronen, salt og oliven olie, man spiser den ikke rå.... så vent i 2-3 timer før du spise. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Husk - rå laks skal fryses min. 32 timer for at slå overfladebakterier ihjel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne