Ægte mayonaise
Indsendt af : J Asmussen Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommerne piskes med saltet, de er blevet stive, derefter tilsættes eddiken el. citronsaften, sennep, peber og evt. sukker, så piskes olien i, (den skal være stuetempereret), en lang tynd stråle og der piskes kraftigt.
Lige før servering røres, pisket fløde i, det gør at mayonnaisen bliver fløjlsblød. |
|
Opskriften er vist 10093 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne