Ægte hollandaise
Indsendt af : J Asmussen Indsendt : Red : |
|
|
I en gryde med rund bund piskes æggeblommerne. Citronsaft og suppen tilsættes, den smages til med salt og peber, og sættes i vandbad, piskes, til den bliver tyk, men må ikke koge.
Gryden tages op af vandbadet og kogende smør piskes i. Da er saucen jævn og blød. |
|
Opskriften er vist 6780 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne