Sveskelommer
Hovedingrediens : Bær - Svesker Fryseegnet : ? Indsendt af : Louise Indsendt : |
|
|
Rul marcipanen tyndt ud. Stik ud med et portvinsglas i ca. 20 stykker og læg et stykke sveske på midten af hver cirkel. Fold marcipanen som en halvmåne.
Dyp dem i smeltet mørk chokolade og drys med guld. |
|
Opskriften er vist 4305 gange,
og udskrevet 70 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne