Værtindens marcipanbrød
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Fryseegnet : ? Indsendt af : Louise Indsendt : |
|
|
2/3 af pistacienødderne æltes sammen med marcipan og amarettolikør. Massen deles i 10 stykke, der formes til aflange brød og trykkes i trekantet form.
Mørk og/eller hvis chokolade smeltes og marcipanbrødene overtrækkes i bunden og afkøles. Herefter dyppes eller pensles smeltet overtræk på 2 gange. Sidste gang pyntes med pistacienødder, inden overtrækket størkner. |
|
Opskriften er vist 4912 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne