Creme Brulee
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Kilde : Bjørn Kok Tilberedningstid : 120 minutter Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt ovnen på 120 grader C. alm. ovn.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Rør vaniljekornene ud i rørsukkeret. Varm fløde og den tomme vaniljestang op i en gryde til lige under kogepunktet. Tag gryden af varmen og lad det trække ca. 10 min. under låg. Fjern vanillestangen. Pisk æggeblommerne luftige med halvdelen af sukkeret og rør den varme vaniljefløde i. Si cremen over i 4 ildfaste skåle/tallerkener gerne creme brulle tallerken 1½-2 cm i højden. Bag cremen i ca. 45 minutter til cremen er stivnet. Lad cremen blive kold i køleskabet. Karamelisering: Drys rørsukker over cremen og brænd dem med en bunsenbrænder eller sæt cremen under ovnens grill 2-3 minutter. |
|
Opskriften er vist 21360 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne