Nøddebagt æbler på Creme Anglaise
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : J Asmussen Indsendt : Red : |
|
|
Creme Anglaise:
Mælk/fløde koges op med sukker og vaniljemarv. Æggeblommer piskes sammen i en skål, heri piskes lidt af den kogende mælk/fløde, hvorefter æggeblandingen piskes op i resten af mælk/fløden, cremen piskes ved svag varme, til den er legeret, sigtes og afkøles. Kan evt tilsættes med en likør Elstar æbler skrælles og halveres, kærnehuset fjernes Kranse xx massen tilsættes lidt sukker og æggehvide for at gøre den mere lind. De halve æbler sættes på en bageplade, der er drysset med sukker. På toppen af æblet sprøjtes et tyndt lag kransekage masse. Drysses med nøddeflager Æblet bages ved 18 gr. i ca 10 min. Afkøles 5 min. før servering. ANRETNING: Det lune æble placeres i midten af en dyb tallerken og omkranset af cremen, der pyntes med citronmelisse og frisk figen. Tips: Bagemarcipan har samme bageegenskaber som det produkt, som på det professionelle marked, hedder Kranse XX. |
|
Opskriften er vist 3388 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne