Netindbagt kalvefilet hertil sauterede rodfrugt st
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Indsendt af : J Asmussen Indsendt : Red : |
|
|
Kalvefilet afsudses for sener og fedt
KALKUNSOUFFLEFARS: Kalkunbryst skæres i tern og blendes sej med salt, tilsætæggehviden derefter fløden. Farsen skal være lind, som en blød soft ice. tilsæt peber og persille. fedtnettet udblødes i rindende vand i et par timer. INDPAKNINGEN: Fedtnettet lægges fladt ud på bordet, aftørres med køkkenrulle, herpå lægges et lillestykke savoykål, derefter smøres et tyndt lag kalkunfars på. Herpå plaseres et stykke kalvefilet. Kryderes med salt og peber. Pakkes ind og brunes af på en meget varm pande. Kødet placeres i et ovnfast fad. steges i ovnen ved 200 g. i 7-10 min. Alt efter om kødet skal være rosa eller gennemstegt. Kødet skal trække mindst 7 min. efter det har været i ovnen. Lige før serveringen kan kødet kommes i ovnen i 1 min. så det er varmt ved serveringen. Grønsagerne rengøres og skæres i bruoise ( tern på ½ x ½ cm. ) Grønsagerne sauteres let i olie før servering, de skal stadig være sprøde. Kartoflerne skrælles og skæres i tern på 3-4 cm x 3-4 cm. Steges i olie og lægges i ildfast fad, tilberedes færdig i ovn. Kryder med hvid peber og salt. Brunsauce/sky koges sammen med rødvin til den er blank. |
|
Opskriften er vist 7143 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne