Pasta alla bolognese (Den ægte)
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Jeanette Asmussen Indsendt : Red : |
|
|
Løget pilles, guleroden skrabes, selleri stilken pudses af, og det hele hakkes ganske fint sammen med flæsket og røres derefter grundigt sammen med det hakkede kød.
Tomaterne flås og purers. Smørret varmes langsomt op i en gryde, og heri sauteres kødmassen, til den har fået farve, så hældes rødvinen ved, og der røres grundigt rundt indtil vinen er fordampet. Hæld nu ½ kop bouillon ved og lad kødet snurre for meget svag varme og uden låg, mens resten af bouillonen tilsættes lid efter lidt. Når også den er fordampet, vendes tomaterne i. Drys med salt og peber og kom så meget mælk i at det kun lige dækker. Herefter skal retten koge ved meget svag varme i 3 timer. Spaghetti koges al dente Ved servering drysses parmesan henover. Tips: Hemmeligheden ved den ægte bolognese er den lange kogning. |
|
Opskriften er vist 7994 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne