Nougat-nøddestænger
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Fryseegnet : ? Indsendt af : Louise Indsendt : |
|
|
Blød nougat blandes med hakkede rosine, mandler og hasselnødder. Herefter fyldes blandingen i en alubakke på 6x14,5 cm og sættes på køl til dagen efter.
Når blandingen er afkølet, vendes nougatblokken ud og smøres med smeltet chokolade - hvid på den ene side og mørk på den anden, inden den skæres ud i stænger. |
|
Opskriften er vist 4420 gange,
og udskrevet 62 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne