Kransekagestjerne
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
En bageplade smøres med lidt margarine og drysses med et tyndt lag hvedemel. I melet finger tegnes 3 trekanter (skabeloner) med sidemålene: 18 cm, 15 cm og 12 cm.
Kransekagemassen sprøjtes ovenpå de trekantede skabeloner, og de bages ved 220 grader, til de er gyldne. Stilles herefter til afkøling. Smeltet mørk overtræk smøres på bunden af de tre afkølede kransekage-trekanter. Hvid sprøjteglasur laves af sigtet flormelis og en 1/4 pasteuriseret æggehvide, der røres sammen til en passende konsistens og fyldes i et kræmmerhus (sprøjtepose) af bagepapir. Spidsen klippes af, og kransekagerne dekoreres med sprøjteglasuren. Sæt først trekanterne ovenpå hinanden lige inden servering. Tips: Gode til frost. Tages op af fryseren 30 min. før servering. Bages gerne 14 dage før. |
|
Opskriften er vist 4422 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne