Kransekagestjerne
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Kilde : Per K. Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kransekagemasse:
Sukker og æggehvide røres sammen og stilles til side ca. 1 time, dette gøres for at opløse sukkeret så at kransekagestykkerne ikke knaser. Alternativt kan der bruges flormelis i stedet for sukker.
Sukkermassen æltes grundigt med marcipanen til en ensartet masse. Kransekagemassen trilles til lange pølser på ca. 2 cm. Pølserne skæres i stykker på 18 cm. 15 cm og 12 cm. 3 stykker af hver længde. Sættes sammen til trekanter på bageplade med bagepapir og samlingerne skæres til og samles pænt. Trykkes let sammen med 2 fingre til den klassiske kransekagefacon. Bages på 2 bageplader oven på hinanden beklædt med bagepapir ved 180 grader C. Alm. Ovn midt i ovnen 15-20 minutter. De kolde kransekagetrekanter smøres med tempereret chokolade på undersiden og efterfølgende sprøjtes med glasur. Glasur til kransekage: Flormelis og eddike røres sammen, tilsæt æggehvide lidt efter lidt til tilpas tykkelse. Glasuren kommes i en sprøjtepose, hvor der klippes et lille hul eller brug en rund tyl på 2 mm. (Fordelen ved tyllen er at hullet bliver ens hver gang) Glasuren sprøjtes over de helt kolde kransekager. Sæt først trekanterne ovenpå hinanden lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 4520 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne