Kransekagestjerne

Kransekagestjerne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

KonditoriRet : Konditori - Kransekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Louise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 poseOdense færdig kransekagemasse
 flormelis
0.25 pasteuriseret æggehvide
200 g.mørk chokolade
 lidthvedemel
 lidtmargarine
 
Opskrift:
En bageplade smøres med lidt margarine og drysses med et tyndt lag hvedemel. I melet finger tegnes 3 trekanter (skabeloner) med sidemålene: 18 cm, 15 cm og 12 cm.

Kransekagemassen sprøjtes ovenpå de trekantede skabeloner, og de bages ved 220 grader, til de er gyldne.

Stilles herefter til afkøling. Smeltet mørk overtræk smøres på bunden af de tre afkølede kransekage-trekanter.

Hvid sprøjteglasur laves af sigtet flormelis og en 1/4 pasteuriseret æggehvide, der røres sammen til en passende konsistens og fyldes i et kræmmerhus (sprøjtepose) af bagepapir. Spidsen klippes af, og kransekagerne dekoreres med sprøjteglasuren.

Sæt først trekanterne ovenpå hinanden lige inden servering.

Tips:

Gode til frost. Tages op af fryseren 30 min. før servering. Bages gerne 14 dage før.





karakterer:
Opskriften er vist 4422 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu