Fest- og adventskage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ? Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør, sukker og marcipan sammen. Pisk æggene i et af gangen. Tilsæt kardemomme, vaniliesukker og appelsinskal og pisk til æggemassen er cremet. Vend hvedemel og bagepulver i dejen og bland frugter og valnødder i.
Kom dejen i en smurt springform og bag den ved 160 grader i ca. 1 time. Pynt evt. med flormelis. |
|
Opskriften er vist 4315 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne