Hvid juleroulade
Fryseegnet : ? Indsendt af : Louise Indsendt : |
|
|
Riv marcipanen og arbejd den sammen med mælk. Æggehvider og sukker piskes stift og vendes sammen med den bløde marcipanmasse. Massen smøres ud på 20x30 cm bagepapir og bunden bages ved 160 grader i ca 30 min. Afkøles og sættes i fryseren.
Fløden koges op og tilsættes hakket hvid chokolade. Cremen hældes i en skål og afkøles i køleskab til dagen efter. Rouladebunden tages ud af fryseren. Vendes med bagepapiret opad og dette tages forsigtigt af. Placeres med bagsiden op på et nyt stykke bagepapir. Chokoladecremen piskes og smøres på bunden, som herefter rulles sammen til en roulade. Rouladen fryses igen. Rouladen tages ud af fryseren 30 min. før servering. Drysses med flormelis og evt. guldstøv og anrettes. |
|
Opskriften er vist 3811 gange,
og udskrevet 60 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne