Pavlova med chokoladesmør

Pavlova med chokoladesmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ?

Indsendt af : Louise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kagebund:
250 g.ren rå macipan
100 g.æggehvider
50 g.sukker
 
 Chokoladecreme:
200 g.mørk chokolade
100 g.smør
 
 Pynt:
 Odense dessertmasse med pistacie
 Hvid chokolade
 
Opskrift:
Æggehvider og sukker piskes stift. Marcipanen rives og blandes i. Massen smøres ud på bagepapir som en bund på 24 cm i diameter. Bages ved 175 g i ca 25 min. Bunden køles af, og chokoladecremen fremstilles.

Chokoladen hakkes og smeltes over vandbad. Smør tilsættes og blandingen vendes i en skål. Cremen afkøles og når den har en passende konsistens, smøres den ud på Pavlova-bunden.

Kagekanten pynes med små "knopper" af dessertmassen med pistaciesmag og revet hvid chokolade drysses over kagen.





karakterer:
Opskriften er vist 5879 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu