Pavlova med chokoladesmør
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : ? Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Æggehvider og sukker piskes stift. Marcipanen rives og blandes i. Massen smøres ud på bagepapir som en bund på 24 cm i diameter. Bages ved 175 g i ca 25 min. Bunden køles af, og chokoladecremen fremstilles.
Chokoladen hakkes og smeltes over vandbad. Smør tilsættes og blandingen vendes i en skål. Cremen afkøles og når den har en passende konsistens, smøres den ud på Pavlova-bunden. Kagekanten pynes med små "knopper" af dessertmassen med pistaciesmag og revet hvid chokolade drysses over kagen. |
|
Opskriften er vist 5879 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne