Laks på det grønne

Laks på det grønne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
4 skiverfersk laks (ca. 2 cm tykke)
2 porrer
1-2 squash
1 lilleaubergine
3 løg
3 spsk.olie
2 dl.hvidvin
 smør
 citronsaft
 salt
 peber
 citronpeber
 friske krydderurter, såsom estragon, rosmarin og løvstikke
 
Opskrift:
Porrer, aubergine, løg og squash snittes i strimler eller firkanter og svitses i olien. Krydres med salt, peber og citronpeber. Grøntsagerne lægges i et ildfast fad. De rensede lakseskiver lægges ovenpå det grønne. Krydderurterne fordeles over fisken sammen med smørklatter. Hvidvin og citronsaft hældes over.

Det ildfaste fad anbringes midt i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min. alt efter fiskens tykkelse. Laksen er mør, når kødet begynder at løsne sig fra benet.

Serveres med flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 14105 gange,
og udskrevet 409 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu