Nougatrulle 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Fryseegnet : ? Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Rul ren rå marcipan ud til ½ cm tykkelse.
Nougaten rulles ud i samme størrelse. Pensl marcipanen med spiritus, f.eks. rom og læg nougaten ovenpå. Rul det sammen til en roulade. Pensl med smeltet mørk chokolade. Start med at pensle bunden. Lad det tørre og pensl så resten. Drys med nødder, før overtrækket er størknet. Når chokoladen er størknet, skæres rouladen i skiver med en skarp kniv. |
|
Opskriften er vist 4700 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne