Flødeboller 05
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : ? Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Ren rå marcipan skæres i 30 skiver, læges på bagepapir og bages ved 180 grader i 5-8 minutter.
Til guf koges 300 g sukker og 1 dl vand op. Lad det koge yderligere 2 minutter. 150 g. pasteuriserede æggerhvider piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt. Guf piskes stift med en håndmikser ved middel hastighed i mindst 15 min Guffet skal væres stift og fast. Guffet hældes i en plastikpose, der klippes hul i hjørnet og det sprøjtes på toppe på marcipanbundene. Flødebollerne bages i 5 min. ved 180 grader, så det får en fast overflade. Efter afkøling pensles/dyppes flødebollerne med smeltet mørk chokolade. |
|
Opskriften er vist 16961 gange,
og udskrevet 313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2012-05-08 23:06:30 Har prøvet en ny variant. Mocca Boller. Bundene laves af Odense kakao marcipan tilsat whiskey og lidt flormelis, så det er til at arbejde med. Kog sukkeret op med stærk kaffe. Overtræk med hvid chokolade og pynt med mørkchokolade tilsat meget fint malet instantkaffe pulver, ca. en tsk pr. 50g chokolade. MEGET LÆKKERT :-) Gitte - 2012-01-19 13:42:31 Det er bare nogle rigtig gode flødeboller. Jeg lavede det halve med lakrids skum ( ca. en spiseske salt lakrids sirup i guffet )hvid chokolade overtræk og et lille drys hakket lakrisal på toppen. Er man til lakrids så er det bare guf :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne