Toscasnitter

Toscasnitter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SlikRet : Slik - Diverse slik

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ?

Indsendt af : Louise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.ren rå marcipan
125 g.piskefløde
75 g.sukker
75 g.smør
75 g.Sirup, lys
75 g.mandelsplitter
75 g.hasselnødder
100 g.hvid chokolade
 
Opskrift:
Marcipanen rulles ud i 20x10 cm på en stykker bagepapir.

Kog fløden op med sukker, lys sirup og smør og lad den simre, til den er gylden. Tilsæt derefter nødder og mandesplitter og kog massen færdig, til den har en fastere konsistens. Husk at røre i gryden konstant.

Hæld toscamassen på marcipanstykkerne og lad det afkøle til dagen efter.

Udskæres i mindre stykker efter ønske og bundene pensles med hvid chokolade.

Toscasnitterne opbevares på køl i en kagedåse indtil servering.





karakterer:
Opskriften er vist 6689 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu