Toscasnitter
Fryseegnet : ? Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Marcipanen rulles ud i 20x10 cm på en stykker bagepapir.
Kog fløden op med sukker, lys sirup og smør og lad den simre, til den er gylden. Tilsæt derefter nødder og mandesplitter og kog massen færdig, til den har en fastere konsistens. Husk at røre i gryden konstant. Hæld toscamassen på marcipanstykkerne og lad det afkøle til dagen efter. Udskæres i mindre stykker efter ønske og bundene pensles med hvid chokolade. Toscasnitterne opbevares på køl i en kagedåse indtil servering. |
|
Opskriften er vist 6689 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne