Leverpostej 09
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Hak lever, spæk og løg gennem kødmaskinen et par gange eller miks det sammen i foodprocessoren.
Smelt smør i en gryde og rør mel i. Pisk mælken i lidt ad gangen. Rør opbagningen i levermassen. Rør æg, allenånde, nellike, salt og peber i. Fordel levermassen i en stor eller flere små smurte forme. Bagetiden vil variere fra 3/4-1½ time ved 175 grader i vandbad. Tips: Hvis leverpostejen ønskes nedfroset, skal dette gøres inden bagning. |
|
Opskriften er vist 4980 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne