Leverpostej 09

Leverpostej 09, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Louise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalve eller svinelever
250 g.fersk spæk
1 stort løg
125 g.smør
100 g.hvedemel
5 dl.kogende mælk
2 æg
0.5 tsk.allehånde
0.25 tsk.stødt nellike
2 tsk.salt
 peber
 
Opskrift:
Hak lever, spæk og løg gennem kødmaskinen et par gange eller miks det sammen i foodprocessoren.

Smelt smør i en gryde og rør mel i. Pisk mælken i lidt ad gangen. Rør opbagningen i levermassen. Rør æg, allenånde, nellike, salt og peber i.

Fordel levermassen i en stor eller flere små smurte forme.

Bagetiden vil variere fra 3/4-1½ time ved 175 grader i vandbad.

Tips:

Hvis leverpostejen ønskes nedfroset, skal dette gøres inden bagning.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Leverpostej

karakterer:
Opskriften er vist 4980 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu