Hjerter på pind
Fryseegnet : ? Indsendt af : Louise Indsendt : |
|
|
Skær nogle skiver af ren rå marcipan, stik hjerterne ud med en form og sæt dem på en pind. Dyp hjerterne i smeltet hvid, lys eller mærk chokolade og pynt efter smag - f.eks med små sukkerhjerter, sølvkugler eller lign.
Tips: Chokolade kan også pensles på. |
|
Opskriften er vist 3135 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne