Sandkage med kokos
Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret blødgøres (konsistens som mayonnaise) og røres godt sammen med sukkeret til en ensartet konsistens.
Æggene tilsættes et ad gangen under stadig omrøring.
Bagepulveret sigtes sammen med melet.
Kokosmelet blandes heri og det hele røres sammen.
Massen hældes i en smurt og melet form, der rummer ca. 1½ l, og bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C. Alm ovn i ca. 1 time. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Efter bagning skal kagen blive i formen ca. 10 minutter, før den tages ud. Når kagen er kold gives den glasur på toppen og letristet kokosmel drysses over. Tips: 696 |
|
Opskriften er vist 6666 gange,
og udskrevet 72 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne