Konfektstykker
Fryseegnet : ? Indsendt af : Louise Indsendt : |
|
|
Nougat og chokolade smeltes sammen. Hæld det halve af nougat/chokolade-massen i en aluform på 6x14,5 cm.
Rul marcipanen ud i pølser og læg to lige tykke ruller ned i nougat/chokolade-massen. Hæld den sidste nougat/chokolade-masse henover. Sættes på køl til dagen efter. Skæres ud i firkantede stænger og derefter i stykker, så det ender som små firkanter med en cirkel marcipan indeni. Stykkerne kan opbevares på køl i en tætsluttende dåse indtil servering. |
|
Opskriften er vist 4644 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne