Millionbøf 03
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak løget, og svits det i en gryde med margarine og presset hvidløg. Lad løg og hvidløg blive lys i farven, og svits efterfølgende oksekødet her i.
Hæld vand i gryden, så det dækker kødet. Tilsæt salt, peber og oksebouillon - Lad det koge i 10 min. Tilsæt meljævningen under omrøringen, så der ikke kommer melklumper. Tilsæt madkulør; alt efter behov. Tips: Kan serveres med kartofler eller kartoffelmos. Hertil rødbeder eller salat. |
|
Opskriften er vist 20225 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Viktoria Astrup - 2014-04-01 21:34:04 Den smager helt som millionbøf nu skal smage, og den er god til en mælkeallergiker, selvom konsistensen selvfølgelig er lidt anderledes fordi der bliver brugt vand og ikke mælk. Den er også god til nogle som mig, som godt kan lide at improvisere lidt, for der står ikke ret mange mål. :) Dog skal hvidløgene i lige før løgene bliver brune, for ellers brænder de på og bliver helt sorte inden løgene bliver færdige. Jeg måtte skære løg og hvidløg om igen, fordi det andet fejlede nemlig :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne