Millionbøf 03

Millionbøf 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Louise

Indsendt :      Red :
Millionbøf 03, billede 4 Millionbøf 03, billede 1 Millionbøf 03, billede 2 Millionbøf 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Jævning
Kulør
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Hak løget, og svits det i en gryde med margarine og presset hvidløg. Lad løg og hvidløg blive lys i farven, og svits efterfølgende oksekødet her i.

Hæld vand i gryden, så det dækker kødet. Tilsæt salt, peber og oksebouillon - Lad det koge i 10 min.

Tilsæt meljævningen under omrøringen, så der ikke kommer melklumper. Tilsæt madkulør; alt efter behov.

Tips:

Kan serveres med kartofler eller kartoffelmos. Hertil rødbeder eller salat.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Millionbøf

karakterer:
Opskriften er vist 20225 gange,
og udskrevet 252 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3897 (928 kcal)
KJ pr. Pers. 974 (232 kcal)
Vægt ialt 664 gram
Vægt pr. Pers. 166 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 587 KJ (139 kcal)
Protein 16.1 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-04-01 21:34:04
Den smager helt som millionbøf nu skal smage, og den er god til en mælkeallergiker, selvom konsistensen selvfølgelig er lidt anderledes fordi der bliver brugt vand og ikke mælk. Den er også god til nogle som mig, som godt kan lide at improvisere lidt, for der står ikke ret mange mål. :) Dog skal hvidløgene i lige før løgene bliver brune, for ellers brænder de på og bliver helt sorte inden løgene bliver færdige. Jeg måtte skære løg og hvidløg om igen, fordi det andet fejlede nemlig :)