Møllergryde
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Nej Indsendt af : stinefk Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen svitses i fedtstof til den er gylden.
Gulerødder, porre, peberfrugt, minimajs og hvidkål tilsættes. Kom vand og bouillon i gryden og kog til hvidkålnen er mør. Smag til med salt og peber Jævn evt. med marizenamel (står på pakken) Serveres med ris eller pasta. |
|
Opskriften er vist 6439 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne