Kalkunpasta med friske cherrytomater
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fryseegnet : Nej Indsendt af : stinefk Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smøret i en stor gryde og svits løg og hvidløg.
Tilsæt de hakkede tomater, sukker, salt og peber. Kog saucen op ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tilsæt kalkunkødet og kog videre i yderligere 10 min. Skær cherrytomaterne i halve og kom i saucen og kog op. Kog pastaen Blad ost, citronskal og basilikum i en skål. Server pasaten med kalkunsaucen over og drys osten på toppen. |
|
Opskriften er vist 4770 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne