Kalkunpasta med friske cherrytomater

Kalkunpasta med friske cherrytomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : stinefk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.smør/olie
1 stort hakket løg
2 små hakkede hvidløg
1 ds.hakkede tomater
1.5 tsk.sukker
1.5 tsk.salt
0.5 tsk.peber
300 g.kalkunbryst i tern
200 g.cherrytomater
600 g.frisk pasta
200 g.revet ost
2 spsk.fintrevet citronskal
1 dl.grofthakket frisk basilikum
 
Opskrift:
Smelt smøret i en stor gryde og svits løg og hvidløg.

Tilsæt de hakkede tomater, sukker, salt og peber.
Kog saucen op ved svag varme og under låg i ca. 10 min.

Tilsæt kalkunkødet og kog videre i yderligere 10 min.

Skær cherrytomaterne i halve og kom i saucen og kog op.

Kog pastaen

Blad ost, citronskal og basilikum i en skål.

Server pasaten med kalkunsaucen over og drys osten på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 4770 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu