Koldhævede boller med ruggryn
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Maria Indsendt : Red : |
Fotograf: Maria |
|
Dag 1.
Rør gæren ud i kold vand. Tilsæt resten af ingredienserne rør dejen med en røreske eller i en røremaskine til den er ensartet og hænger sammen i en klump. Læg dejen i en skål og sæt film over skålen. Stil dejen i køleskabet til næste dag min. 6 timer. Dag 2 Tænd ovnen på 220 Grader (Varmluft 200 grader) Saml hurtigt dejen del dejen i 10 stykker hvis dejen er for klistret så brug to skeer. Sæt dejen på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne hæve 10 min. Pensel bollerne med enten vand, mælk eller æg. Bag bollerne i ca. 20 min, til de er gyldne. Tips: Tjek om boller er færdige ved at vende en om og banke på bunden lyder den hul så er bollen færdig. Husk at slukke for varmluften inden du åbner ovnlågen så holder du varmen inde i ovnen, frem for den ryger ud i hoved på dig. |
|
Opskriften er vist 28982 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne