Louises økologiske gammeldags danske pandekager
Indsendt af : Louise Jørgensen Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggene sammen med mel, salt vanilje sukker og sukker. Tilsæt mælken lidt af gangen og pisk godt så der ikke er klumper. Dejen skal have tykkelse ca. som en milkshake. Pisk 2 spsk. olie i til sidst. Hvis dejen er for tyk bliver pandekagerne også tykke, så man må prøve sig lidt frem. Pandekagedej har godt af at hvile en halv time før pandekagerne bages, så bliver resultatet bedst.
På en god pande kommes lidt olie eller smør og der hældes dej på så det kan dække panden ved at vippe den i forskellige retninger. Pandekagen bages til den begynder at være lysebrun, den må ikke blive sort- så er varmen for høj. Vend den hurtig med en paletkniv- eller måske i luften hvis du tør! Læg pandekagerne ovenpå hinanden og dæk med staniol så de ikke bliver kolde. De kan også lunes i ovnen inden de skal spises. |
|
Opskriften er vist 7904 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne