Louises økologiske gammeldags danske pandekager

Louises økologiske gammeldags danske pandekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise Jørgensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
4 æg
0.5 tsk.Salt
2 tsk.Vaniljesukker
5 tsk.Sukker
3 dl.Mælk
2 spsk.Olie
 Smør til stegning
 
Opskrift:
Pisk æggene sammen med mel, salt vanilje sukker og sukker. Tilsæt mælken lidt af gangen og pisk godt så der ikke er klumper. Dejen skal have tykkelse ca. som en milkshake. Pisk 2 spsk. olie i til sidst. Hvis dejen er for tyk bliver pandekagerne også tykke, så man må prøve sig lidt frem. Pandekagedej har godt af at hvile en halv time før pandekagerne bages, så bliver resultatet bedst.


På en god pande kommes lidt olie eller smør og der hældes dej på så det kan dække panden ved at vippe den i forskellige retninger. Pandekagen bages til den begynder at være lysebrun, den må ikke blive sort- så er varmen for høj.

Vend den hurtig med en paletkniv- eller måske i luften hvis du tør!


Læg pandekagerne ovenpå hinanden og dæk med staniol så de ikke bliver kolde. De kan også lunes i ovnen inden de skal spises.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pandekager

karakterer:
Opskriften er vist 7904 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu