Råmarineret laks med avocado
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Bland olivenolie og citrussaft. Pensl lakseskiverne på begge sider med marinaden, og lad skiverne trække med marinaden i ca. 1 time i køleskab ved højst 5 grader.
Skær den ene halvdel af limefrugten i 4 skiver. Skær avocadoerne over i halve, og tag stenen ud. "Skær" forsigtigt rundt i kanten med en ske, så skindet løsnes fra avocadokødet. Skær avocadoerne i tynde skiver på langs. Dryp skiverne me lidt saft fra den anden halvdel af limefrugten, så skiverne ikke bliver brunAnret portionsvis med 1-2 skiver laks på en bund af friséesalat. Drys lidt groft salt på fiskeskiverne. Læg 2-3 skiver avocado og en skive limefrugt på hver tallerken. Skær flutes i skiver og rist skiverne let på en brødristr eller i ovnen. Servér dem lune til. Fisk der skal spises rå, f.eks. marineret eller gravad fisk skal have været frosset ned ved minus 20 grader i mindst et døgn for at dræbe anisakis (snyltere) der kan forekomme i fiskekødet. |
|
Opskriften er vist 23484 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne