Kalvebrissel Maréchale
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brislerne skylles og udvandes i rigeligt vand i 3-4 timer, vandet skiftes et par gange.
Blancheres i spilkogende vand 3-4 min
Tages op og afkøles evt. i koldt vand indtil du kan holde ved dem.
Hvorefter åre og hinder pilles af "flåes"
Alle ingredienserne til Court bouillon koges op. Brislerne koges møre i bouillonen ca. 20 min. Køles af i bouillonen Kan med fordel koges dagen før da brislerne er nemmere at skære i pæne skiver når de er køleskabskolde. Brislerne skæres i skiver ca. 1 cm tykke, forsigtigt da de nemt smuldre Vendes i mel derefter i sammenpisket æg og så i rasp Brislerne steges på en varm pande i smør til de er gyldne, de er møre så de skal blot varmes igennem og have farve Panden koges af med cognac 1 spsk. Og lidt hakket trøffel Og 1 dl. Kalvebouillon tilsættes og koges op, der skal blive ca. 1 spsk. trøffelsky pr. portion |
|
Opskriften er vist 2800 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne