Mørbrad med soltørrede tomater
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Louise Indsendt : |
|
|
Skær mørbraden i 4 stykker. Flæk hvert stykke på langs uden at skære helt igennem. Læg soltørrede tomater og basilikumblade i. Bind bomuldssnor omkring eller hold kødet sammen med kødnåle eller tandstikkere af træ.
Brun kødet på alle sider i smør i en stegegryde. Krydr med salt og peber. Hæld bouillon ved og lad kødet stege videre i 20 min. eller til det netop er gennemstegt. Servér med skyen, ovnstegte kartofler drysset med salt og jomfru i det grønne (sort sesam) og salat. |
|
Opskriften er vist 6819 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne