Korteletter i fad 04
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : mille91 Indsendt : Red : |
|
|
Steg koteletter ca. 2 min. på hver side. Steg bacon meget lidt.
Derefter skære man peberfrugten ud i strimler og steger dem lidt på panden med perleløgene, put dem i en skål. Derefter skal man tage fløden og hæld det på panden og put tomatpure i, og rør det rundt til den får lyserød-rød farve. Lad det koge op. Så tager man et stort fad og putter koteletterne i, lægger bacon oven på, og peberfrugt og perleløg. Skær løgene ud i ringe og put dem i. Og til sidst hæld fløden over. Sæt retten i en forvarmet ovn på 200grader i ca. 40 min. |
|
|
Opskriften er vist 5886 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-06-03 19:03:47 Man skal ikk bruge madlavnings fløde anonym - 2011-05-16 15:47:20 Saveres med ris. Og det smager også godt hvis man tager hvidløgs flutes til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne