Dampet helleflynder med hummersovs
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
En pande sprayes eller smøres med lidt fedtstof.
Helleflynder i portionsstykker lægges i og hvidvin og vand hældes ved.
Drysses med lidt salt og dampes ca. 10 minutter.
Vand bringes i kog til aspargeserne, den træet ende skæres af og aspargeserne koges 2-3 minutter. Hummersovs: Optøet hummersuppe, enten hjemmelavet eller købt på frost bringes i kog. Smør og hvedemel røres sammen til en melbolle og suppen jævnes til passende konsistens. Serveres med kogte løse ris, og pyntes af med dild og trøffelskiver. |
|
Opskriften er vist 7917 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne