Mørbrad i wok med kokos og karry

Mørbrad i wok med kokos og karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :     

Ingredienser:
1 afpudset svinemørbrad
 olie til stegning
2 fedfinthakkede hvidløg
1-2 tsk.karrypasta (- eller pulver)
1 bdt.forårsløg i ca 5 cm lange stykker
250 g.markchampignoner i skiver
1 grøn peberfrugt i strimler
200 g.frisk spinat (eller 100 g frossen helbladet)
2 dl.kokosmælk
2 spsk.lime- eller citronsaft
2-3 spsk.fiskesauce
 
 Tilbehør:
 kogte ris (jasminris) eller nudler
 
Opskrift:
Skær mørbraden i ca. ½ cm tynde strimler. Gør alle grøntsagerne klar.

Steg hvidløg og karrypaste i olie ca. 1 min. Tilsæt kødet og steg det ca. 5 min (steg det af 2 gange, ellers koger det istedet for at stege). Tag kødet op med en hulske.

Steg forårsløg, peberfrugt og champignoner et par min. Tilsæt spinat og steg videre til den er faldet sammen. Tilsæt kokosmælk og lime/citronsaft. Kom kødet tilbage i wokken og smag til med fiskesauce.

Tips:

Fiskesauce er en blanding af fisk, salt og vand. Den salter som soya og er en meget vigtig ingrediens i thaimad. Den fås i de fleste supermarkeder og har ubegrænset holdbarhed.





karakterer:
Opskriften er vist 27860 gange,
og udskrevet 550 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu