Mørbrad i wok med kokos og karry
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Louise Indsendt : |
|
|
Skær mørbraden i ca. ½ cm tynde strimler. Gør alle grøntsagerne klar.
Steg hvidløg og karrypaste i olie ca. 1 min. Tilsæt kødet og steg det ca. 5 min (steg det af 2 gange, ellers koger det istedet for at stege). Tag kødet op med en hulske. Steg forårsløg, peberfrugt og champignoner et par min. Tilsæt spinat og steg videre til den er faldet sammen. Tilsæt kokosmælk og lime/citronsaft. Kom kødet tilbage i wokken og smag til med fiskesauce. Tips: Fiskesauce er en blanding af fisk, salt og vand. Den salter som soya og er en meget vigtig ingrediens i thaimad. Den fås i de fleste supermarkeder og har ubegrænset holdbarhed. |
|
Opskriften er vist 27855 gange,
og udskrevet 550 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne