Lakseruller med safransauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Giv savoykålbladene (eller kinakålbladeene) et opkog i letsaltet vand, afkøl dem, og læg dem oven på lakseskiverne.
Lav fiskefarsen ved at skære fiskefileten i mindre stykker, og skær løget i kvarte. Blend fisk og løg kortvarigt i en blender eller foodprocessor, til kødet er findelt. Tilsæt majsstivelse, æg, salt og hvid pebr, og blend videre, mens mælken hældes i, til konsistensen er passende. Læg farsen som en "pølse" på lakseskiverne med savoykål. Rul lakseskiverne sammen om fiskefarsen, pak dem ind i bagepapir, og læg pakkerne i et ildfast fad. Hæld vand i bradepanden, og stil fadet i vandbad i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter. Kog risene efter anvisning på pakken. Lav imens sovsen ved at hakke valnødderne groft. Hak løgene fint, og svits dem i smør i en tykbundet gryde. Tilsæt valnødder, knust safran, hvidvin og fiskebouillon, og lad saucen koge igennem. Rør en jævning af fløde og hvedemel, og hæld jævningen i saucen. Kog saucen nogle minutter, og smag til med salt og peber. Kog ærterne efter anvisningen på pakken. Skær fiskerullerne i tykke skiver på ca. 3 cm, og servér saucen, ærter og ris til. |
|
Opskriften er vist 10933 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne