Daim muffins 03
Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes, køles af og røres godt sammen med sukkeret. Æg røres i.
3/4 af nødderne og Daim´en hakkes groft og blandes i melet. Bagepulver og vaniliesukker sigtes og vendes i æggemassen. Herefter tilsættes mælken og til sidst det melede fyld. Dejen fordeles i 50 muffinsforme. Bages 15 min. midt i en forvarmet ovn ved 175 grader. De afkølede muffins pyntes med resten af de hakkede nødder og Daim. Tips: Undlad pynten såfremt de skal fryses - og pynt først efter optøning. |
|
Opskriften er vist 5392 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Didi - 2011-10-12 11:38:06 Hvor meget mel skal der i???????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne