Omelet med tomat og persille
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Louise Indsendt : |
|
|
Først skylles tomat og persille og dryppes godt af. Pluk persillen, som derefter hakkes groft. Tomaten skæres i mundrette stykker.
Æggene slås ud i en stor skål og pisk dem sammen. Kom mælk i og krydr med salt og peber. Smelt smørret på en varm pande og hæld æggemassen på panden. Steg ved moderat varme i nogle minutter. Det er vigtigt det ikke er for stærk varme, da den så vil brænde på, inden den er gennemstegt. Efter 2-3 min. drysses tomater og persille over og der krydres let med salt og peber. Vend omeletten og steg let på den anden side. Tips: Du kan spise omeletten med groft rugbrød og masser af frisk frugt ved siden af. Du kan også udskifte tomater og persille med eksempelvis små buketter broccoli, kogt møre i letsaltet vand og bruges på samme måde som tomaterne her i opskriften. |
|
Opskriften er vist 13559 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne