Omelet med tomat og persille

Omelet med tomat og persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :     

Ingredienser:
3 æg
2 tsk.smør
½ dl.mælk
1 tomat
1 tomat
2 kvistepersille
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Først skylles tomat og persille og dryppes godt af. Pluk persillen, som derefter hakkes groft. Tomaten skæres i mundrette stykker.

Æggene slås ud i en stor skål og pisk dem sammen. Kom mælk i og krydr med salt og peber. Smelt smørret på en varm pande og hæld æggemassen på panden. Steg ved moderat varme i nogle minutter. Det er vigtigt det ikke er for stærk varme, da den så vil brænde på, inden den er gennemstegt.

Efter 2-3 min. drysses tomater og persille over og der krydres let med salt og peber.

Vend omeletten og steg let på den anden side.

Tips:

Du kan spise omeletten med groft rugbrød og masser af frisk frugt ved siden af. Du kan også udskifte tomater og persille med eksempelvis små buketter broccoli, kogt møre i letsaltet vand og bruges på samme måde som tomaterne her i opskriften.





karakterer:
Opskriften er vist 13559 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu