Sesamstegt laks med agurkecreme
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Riv agurken på den grove side af et rivejern og drys med lidt salt. Lad agurkestrimlerne stå i 10 min.
Rør i mellemtiden creme fraiche og yoghurt sammen i en skål. Kom agurken op i en sigte og pres saften ud. Vend den revne agurk i cremen og smag den til med salt og peber. Skær laksen i små mundrette stykker, ca. 2x3 cm. Vend stykkerne i sesamfrø, og steg dem i olie på en varm pande ca. 1 min på alle fire sider ved middel varme. Spis laksestykkerne med agurkecremen og rugbrød ved siden af. Tips: Det er klart muligt at bruge andre fisk end laks. Prøv med kulmule, kuller eller lyssej. Det er ikke svært at variere - bare hør fiskemanden, og han ikke vil filetere et stykke fisk og fjerne alle benene. |
|
Opskriften er vist 6103 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne