Skinke-cordonbleu med coleslaw
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Pisk en dressing sammen af citronsaft, citronskal, olivenolie, dijonsennep, honning, salt og peber. Skær rødløg i meget tynde skiver, riv gulerødderne groft eller i strimler, skær æblerne i smalle både og halvér dem på langs. Vend grøntsagerne i marinaden sammen med rødkål og persille, og lad det trække mindst 10 min.
Bank skinkeschnitzlerne en anelse tyndere med en kødhammer eller knyttet hånd. Smør evt. kødfladen med dijonsennep og fold den omkring en skive skinke og ost. Krydr med salt og peber og brun schnitzlerne 1 minut på hver side. Steg dem færdige i ovnen ved 210 grader i ca. 8 min. Servér straks med coleslaw samt brød eller kogt bulgur. |
|
Opskriften er vist 4818 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne