Skinke-cordonbleu med coleslaw

Skinke-cordonbleu med coleslaw, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skinkeschnitzler
 evt. 2 tsk. dijonsennep
4 skiverkogt skinke
4 skivergouda eller emmentaler
 salt
 peber
1 citron, saft og skal heraf
2 spsk.olivenolie
1 tsk.honning
0.5 tsk.dijonsennep
1-2 rødløg
4 gulerødder
2 æbler
½ dl.hakket persille
½ snittet rødkål
 
 Tilbehør:
 groft brød eller bulgur
 
Opskrift:
Pisk en dressing sammen af citronsaft, citronskal, olivenolie, dijonsennep, honning, salt og peber. Skær rødløg i meget tynde skiver, riv gulerødderne groft eller i strimler, skær æblerne i smalle både og halvér dem på langs. Vend grøntsagerne i marinaden sammen med rødkål og persille, og lad det trække mindst 10 min.

Bank skinkeschnitzlerne en anelse tyndere med en kødhammer eller knyttet hånd. Smør evt. kødfladen med dijonsennep og fold den omkring en skive skinke og ost. Krydr med salt og peber og brun schnitzlerne 1 minut på hver side. Steg dem færdige i ovnen ved 210 grader i ca. 8 min.

Servér straks med coleslaw samt brød eller kogt bulgur.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Coleslaw

karakterer:
Opskriften er vist 4818 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu