Quesadillas med kylling og cheddar
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Krydr kødet med chili og salt og lynsteg det på panden i lidt olie i 2-3 min.
Smør 3 tortillas med tomatsalsa, fordel kødet ovenpå og drys med cheddar samt rødløg i tynde skiver. Læg de sidste 3 tortillas ovenpå som låg og bag dem i ovnen ved 210 grader i 6-8 min., til de er sprøde og osten er smeltet. Del hver tortilla i 6-8 "pizzaslices". Bræk den skyllede salat i lidt mindre stykker. Hæld lagen fra bønnerne, skyl dem godt og vend dem i en marinade af olivenolie, eddike samt salt og peber. Servér salaten til evt. med ekstra salsa. |
|
Opskriften er vist 26867 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne