Laks med kartoffelsalat 02
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartoflerne i lidt mindre stykker. Snit forårsløgene fint og skær skalotteløgene i tynde skiver.
Rør en dressing sammen af ymer, sennep, honning og citronsaft. Smag til med peberrod, salt og peber. Mængden af peberrod er en temperamentssmag. Kom kartofler, forårsløg, skalotteløg og persille i dressingen. Bland godt og drys med kørvel. Krydr laksefileterne med salt og peber, dryp med lidt citronsaft og pak dem ind i folie. Damp laksen i ovnen ved 180 grader i ca. 15 min. Pil skindet af og bræk laksen i mindre stykker. Anret laksen og servér den med kartoffelsalaten og brød. |
|
Opskriften er vist 4570 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne