Kogt kalvkød i fad
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : elisanderk Indsendt : |
|
|
Kalvekødet koges godt sammen med grøntsagerne og benet - det må gerne få en to-tre timer. Det skal efter min mening være smørmørt. Og det må gerne koges dagen før.
Smid grøntsagerne væk. Tag kødet op. Sigt suppen. Hæld den over kødet og lad det stå i suppen natten over i køleskabet. Næste dag skæres kødet i skiver - det er nemmere når det er koldt. Det lægges i et ildfast fad. Suppen jævnes og smages til. Hældes over kødet og sættes i ovnen med staniol over. Imens koges kartoflerne. Når det er ved at være færdige kommes gulerødderne og blomkålsbuketterne ved. Lige inden serveringen tages kødet ud af ovnen. Det hakkede dild hældes over ved bordet i mængder efter individuel smag. Kartofler og grøntsager serveres dampende varme til. NB: Hvis resten skal fryses må der ikke kommes dild i. Tips: Tilbehør: nye kartofler 4/8 hele gulerødder 4/8 buketter af blomkål masser af ikke alt for finthakket dild mælk maizena evt. en lille sjat piskefløde |
|
Opskriften er vist 5162 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne