Møjsej på grill
Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej Fryseegnet : nej Indsendt af : Annizette Haarby Indsendt : Red : |
|
|
Lig fisken i en grillbakken som er penslet med olie og lig så gulroden ved som er skåret i stave og pres citronsaften over fisken. Lig hvidløget ved skrået i småstykker. Kom så salt peber chilipulver og hvidløgspulver ovenpå og smulder så bouillonterningen ved.
Sæt grillbakken på ristet. Laves i en webergrill, hvor kullene ligger i den ene side og fadet står der hvor der ikke er kul og skal have ca. 35 minutter og dækkes til med stanniol. |
|
Opskriften er vist 11428 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-10-08 20:06:21 Mon ikke der menes mørksej???? anonym - 2011-05-17 17:20:56 Glemte tilbehør evt. nye kartofler med smør og en blandet salat med flutes til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne