Kødsovs (Italiensk sugo)
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Julen-dk Indsendt : Red : |
|
|
Snit gulerødder, bladselleri og løg fint, og stil til side.
Varm en tykbundet gryde op og tilsæt 1 spsk god olivenolie. Tilsæt bacontern og lad vandet i baconen fordampe. (baconen bliver hvidlig) Tilsæt de hakkede grønsager og svits til vandet fordamper. (ca. 10 minutter eller til grønsagerne bliver møre/transparente) Tilsæt oksefars og svits igen til al vandet er fordampet (ca. 7-8 minutter) Tilsæt Rødvinen og kog retten op til al alkohol er fordampet. (ca. 8 minutter) Tilsæt de purerede og hakkede tomater. Kog retten op. Tilsæt tomatkoncentratet og oreganoen og skru ned på laveste blus. Læg låg på gryden og lad retten småsimre i 1½ - 3 timer, ved godt at det lyder af meget, men jo længere den står jo bedre bliver den. Rør rundt i retten hvert kvarter. Tips: Serveres med pasta og revet parmesanost. |
|
Opskriften er vist 7301 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne