Kalvebrissel Demidoff
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brislerne skylles og udvandes i rigeligt vand i 3-4 timer, vandet skiftes et par gange.
Blancheres i spilkogende vand 3-4 min
Tages op og afkøles evt. i koldt vand indtil du kan holde ved dem.
Hvorefter åre og hinder pilles af ”flåes”
Gulerødder og majroer skrælles, i stedet for majroer kan bruges persillerod, pastinak eller knoldselleri. Gulerødder og majroer turneres (skæres i ensartede størrelser og formes som aflange oliven) Afskæringerne fra dette, ristes på en pande med smør og lægges i bunden af et ildfast fad med låg. De flåede brisler gives nogle små snit og heri stikkes små skiver trøffel. Brislerne lægges oven på de ristede urter, tilsat kalvefond og braiseres halvmøre ca. 50 minutter i ovnen ved 210 grader C. alm. Ovn med låg. Brislerne tages op, skyen sigtes og jævnes med en smørbolle til en halvtynd sauce, koges lidt ned og monteres med 2 spsk. smør. Brislerne lægges tilbage i fadet, de turnerede grøntsager, som er blancheret i 2-3 min. lægges ved og saucen hældes over Fadet sættes tilbage i ovnen og braiserer færdigt til de er helt møre Tips: Tilbehør kunne være som her en Pommes Anna og asparges, det grønne pynt er brøndkarse. |
|
Opskriften er vist 5900 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne