Boller, med lang hævetid (natten over)
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Indsendt af : Frida Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres ud i det lunkne vand.
Resten af ingredienserne blades i og dejen æltes. Skal stå i køleskab natten over. Bages 15 min. ved 200 grader Tips: Dejen kan stå i op til 5 dage i køleskab, så har man altid dej til friskbagte boller. |
|
Opskriften er vist 37146 gange,
og udskrevet 429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Morten - 2014-11-23 21:42:48 Meget nem og god opskrift. Du kan vælge at bruge mindre mel, så dejen er mere klistret og bare skal omrøres. Det giver et godt resultat. Jane - 2013-04-26 18:53:59 Hvor mange personer er der ca til og må der komme gulerødder i? :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne