Boller, med lang hævetid (natten over)

Boller, med lang hævetid (natten over), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Mel - Blandet mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Frida

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
20 g.gær
7.5 dl.lunken vand
2 tsk.sukker
4 dl.havregryn
1 dl.grahamsmel
1 dl.solsikkekerner
0.5 dl.hørfrø
2 tsk.salt
2 spsk.olie
 mel (så til det passer dejen skal være ret blød)
 
Opskrift:
Gæren røres ud i det lunkne vand.
Resten af ingredienserne blades i og dejen æltes.

Skal stå i køleskab natten over.

Bages 15 min. ved 200 grader



Tips:

Dejen kan stå i op til 5 dage i køleskab, så har man altid dej til friskbagte boller.





karakterer:
Opskriften er vist 37146 gange,
og udskrevet 429 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-11-23 21:42:48
Meget nem og god opskrift. Du kan vælge at bruge mindre mel, så dejen er mere klistret og bare skal omrøres. Det giver et godt resultat.

  -   2013-04-26 18:53:59
Hvor mange personer er der ca til og må der komme gulerødder i? :)